12/6/2017 Herstel- en informatiemarkt Vincent van Gogh – Venray

12/6/2017 Herstel- en informatiemarkt Vincent van Gogh – Venray

Vandaag organiseerde Het Zelfregiecentrum (Sonja Visser) samen met Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg een Herstel-informatiemarkt voor cliënten én hulpverleners met een breed palet aan informatie over participatie, herstel en ervaringsdeskundigheid.
Wilma Boevink en ik vertelden beide ons verhaal als ervaringsdeskundigen over hoe wij betekenisvolle activiteiten en rollen in het leven hebben hervonden. Ik heb iets verteld over mijn werk, en mijn activiteiten in het land.

Daarnaast was er een markt met informatie over het ontwikkelen van ervaringsdeskundigheid, participatie – en herstelmogelijkheden in de regio. Er was ook een ervaringsdeskundige in spé die voor het eerst zijn verhaal vertelde; hij deed dat erg goed!

KLIK HIER VOOR DE FLYER over de informatiebijeenkomst.


Hier zie je mij samen met Carlijn (in mijn stigmajas ); zij is mede-ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma.

 

Reageren is niet mogelijk.