Interviews in LEF en bijlage bij Elsevier, juni 2017

Interviews in LEF en bijlage bij Elsevier, juni 2017

Deze week zijn er maar liefst twee interviews met mij verschenen in de media. In de nieuwste editie van LEF Magazine, het glossy blad over verslaving, ben ik geïnterviewd over mijn rol als mede-organisator van de eerste Dag van Herstel die op 10 juni jl. is gehouden in de Grote Kerk in Breda. De dag was een groot succes en zal volgend jaar opnieuw georganiseerd worden!

 Lees hier het hele Artikel LEF Dag van Herstel-Ahmet

Daarnaast heb ik een interview gegeven over stigma’s waar ik mee te maken heb gehad. Dit artikel is deze week verschenen in een speciale bijlage van PMG over Stigma’s en taboes bijlage PMG bij Elsevier – juni 2017 (voor 100.000 abonnees), waar ook Samen Sterk zonder Stigma aan mee heeft gewerkt. Mijn interview staat op pagina 9. Het artikel is ook te vinden op MijnGezondheidsgids.nl 

Reageren is niet mogelijk.