26/9/2017 Presentatie voor Praktijkondersteuners Huisartsen GGZ in Maasbree

26/9/2017 Presentatie voor Praktijkondersteuners Huisartsen GGZ in Maasbree

Op 26 september jl. heb ik op uitnodiging van GGZ-netwerk Provico mijn levensverhaal verteld en een presentatie gegeven met de stigmajas aan Praktijkondersteuners Huisartsen (POH) GGZ tijdens een bijeenkomst in het Limburgse Maasbree. 

Ook Tabu de roze olifant maakte zijn opwachting. Na Tabu’s eerste optreden tijdens het symposium Mixed Matters op 3 september in Den Haag – waar hij goed werd ontvangen – heb ik besloten dat hij vaker mee mag gaan om mijn verhaal te ondersteunen. De roze olifant staat voor alles wat je wel ziet, maar waar je niet over praat. En dit is heel herkenbaar in mijn verhaal. Ik ging die avond in gesprek met de POH-ers over de eerste gedachte die opkomt bij de term verslaving of iemand die je kent met een verslaving. Ook heb ik gevraagd op welke manier de praktijkondersteuner kan bijdragen aan herstel. Dat leverde mooie en verrassende gesprekken op, waarvan ik hoop dat het bijdraagt aan meer begrip voor mensen met een verslaving.

Wat ik over de avond terugkreeg was het volgende: “Ahmet liet met zijn presentatie een indruk achter die een ieder op zijn eigen manier kan meenemen in het dagelijks werk als praktijkondersteuner. Open, eerlijk en leerzaam”.

 

 

Reageren is niet mogelijk.