Tabu de roze olifant met Stigmajas

Tabu de roze olifant met Stigmajas

Afgelopen twee jaar heb ik o.a. dankzij subsidie van Samen Sterk zonder Stigma/Socialrun presentaties en gastlessen met mijn project Stigmajas kunnen aanbieden aan diverse non-profit instellingen, scholen, kerken, moskeeën etc. waar men aandacht besteedde aan verslaving, psychische aandoeningen, stigma’s en/of vooroordelen. Hierdoor heb ik veel mensen bereikt met mijn boodschap. Hier vind je een overzicht van mijn presentaties die mij door het hele land hebben gebracht. 

Ook dit jaar kan ik dit weer doen! Ik heb weer een bedrag gesubsidieerd gekregen van SSzS/Socialrun en daar ben ik heel blij mee. En dit keer kom ik niet alleen met mijn Stigmajas maar neem ik ook Tabu de roze olifant mee. Een grote opblaasbare olifant met een vriendelijk voorkomen die staat voor alles waar niet over gesproken wordt, maar die iedereen ziet staan! Je kunt letterlijk niet om hem heen!
Met de Stigmajas en Tabu gezamenlijk snijdt ik naast de thema’s vooroordelen en stigma’s ook taboes, schaamte en openheid aan t.a.v. verslaving en psychische ziekten.

Door mijn Turkse achtergrond en de kennis van die cultuur, heb ik speciale aandacht voor de Turkse- en Marokkaanse gemeenschap, juist omdat daar het taboe soms groot kan zijn.

Ik wil non-profit instellingen, die een presentatie zouden willen rondom het thema stigma’s en taboes m.b.t. verslaving en/of psychische aandoeningen hierbij van harte uitnodigen om contact met mij op te nemen om te kijken of iets kan betekenen.

Foto: Mixed Matters

Reageren is niet mogelijk.