27/11/2018 Themabijeenkomst ‘Meedoen na een verslaving’ – Gemeente Gooise Meren

27/11/2018 Themabijeenkomst ‘Meedoen na een verslaving’ – Gemeente Gooise Meren

Op dinsdagmiddag 27 november vond in de kantine van het gemeentehuis in Bussum een bijeenkomst plaats over het thema ‘Meedoen in de samenleving na een verslaving’. In deze bijeenkomst stond mijn boek ‘Taboe’ centraal.

Burgemeester Han ter Heegde van Gemeente Gooise Meren nam het boek in ontvangst. Daarna gingen wethouder Barbara Boudewijnse, ervaringsdeskundige Bert van Zal en beleidsadviseur Henke van der Heiden, met mij en de aanwezigen in gesprek aan de hand van een door hen gekozen passage uit het boek, bv. over de rol van naasten en religie. Hierdoor kwamen veel verhalen en vragen los en dat leverde open gesprekken op.

Woordkunstenaar Atta maakte aan het einde een wrap up van de bijeenkomst op zijn eigen bijzondere wijze over mijn verhaal.

Bij de bijeenkomst waren o.a. inwoners, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, docenten, beleidsambtenaren, raadsleden en gemeentebestuurders aanwezig. Iedereen kreeg na afloop mijn boek mee.

Reageren is niet mogelijk.