17 januari 2019 presentatie voor MGR Sociaal Domein Centraal Gelderland

17 januari 2019 presentatie voor MGR Sociaal Domein Centraal Gelderland

Op 17 januari heb ik voor alle medewerkers (inkoop zorg, begeleiding naar WSP en leerlingbegeleiding) van MGR Sociaal Domein Centraal Gelderland, in het dorpje Loo in Gelderland, een presentatie met mijn persoonlijke verhaal en de Stigmajas verzorgd.

Dit was voor hen de aftrap van het nieuwe jaar. Ik mocht voor hen de inleiding verzorgen van deze inspiratiemiddag. MGR-directeur Hermien Wiselius introduceerde mij na de lunch waarna ik mijn verhaal deelde met de aanwezigen. Ze liet me na afloop weten: “Je verhaal is goed aangekomen/gehoord en heeft zeker een bijdrage geleverd aan het vervolg”. Ook was er veel belangstelling voor mijn boek Taboe. Ik ben blij dat ik een mooie bijdrage aan deze middag heb mogen geven en zie ernaar uit om vaker samen te werken met MGR Sociaal Domein Centraal Gelderland.

Foto’s met dank aan Janny Kuijpers, manager inkoop MGR-SDCG
Reageren is niet mogelijk.